Let's create some magic together

Stories

Een super bijzondere tijd breekt aan, jullie verwachten een kindje! Dit is een grote gebeurtenis die jullie leven voor altijd zal veranderen. Of dit nu de eerste zwangerschap is of niet, die groeiende buik blijft altijd bijzonder. Hoe mooi zou het zijn om deze buik en periode in jullie leven vast te laten leggen? De partner en eventuele andere kinderen zijn natuurlijk ook welkom! Deze mooie gebeurtenis is er een van het hele gezin.
Gemiddeld vindt de shoot plaats tussen de 32 tot 36 weken van de zwangerschap, maar eerder of later kan natuurlijk ook. In overleg kiezen we een locatie uit, dit kan binnen of buiten zijn. Er kan tussendoor gewisseld worden van kleding. Er is een klantengarderobe aanwezig met diverse mooie jurken, deze kunnen bij bepaalde pakketten geleend worden mocht je dat willen. Van te voren stuur ik jullie mijn brochure met informatie en tips met betrekking tot de shoot.

There is a miracle growing in you

Zwangerschap

De tijd is daar, jullie kindje is geboren! Een bijzondere en hectische periode breekt aan. Alle clicés zijn waar, baby's groeien zo ontzettend snel. Ik geef jullie graag een blijvende herinnering aan deze bijzondere periode waarin jullie kindje nog zo klein is, want niets is liever dan een pasgeboren baby toch? Ik kom naar jullie thuis om jullie gezin vast te leggen. Ik leg jullie liefde voor elkaar vast en alle kleine details van de baby. We nemen rustig de tijd, tussendoor kan jullie kindje getroost, verschoond of gevoed worden. Het liefst leg ik alles zo puur en natuurlijk mogelijk vast. 
Gemiddeld vindt de shoot plaats wanneer jullie kindje zo'n 2-3 weken oud is, maar eerder of later is natuurlijk ook mogelijk. Het is maar net wat jullie voorkeur heeft. Een newbornshoot op een andere mooie binnen- of buitenlocatie dan bij jullie thuis is ook mogelijk.
Wil je een newbornshoot boeken? Neem dan op tijd in de zwangerschap contact met mij op om een plekje in mijn agenda te reserveren, zo ben je zeker van een plek. Van te voren stuur ik jullie mijn brochure met informatie en tips met betrekking tot de shoot.
Van liefde komt niets dan lief

Newborn

Liefdevolle foto's van jullie gezin zijn een mooi aandenken voor later. Hoe vaak sta je nu eenmaal mooi met zijn allen op de foto? Kinderen veranderen en groeien zo ontzettend snel. Ik raad ieder gezin aan om één keer per jaar foto's te laten maken om hier even bij stil te staan en een mooie herinnering voor later te maken.
We spreken in overleg af op een mooie locatie, dit kan op een mooie plek in de natuur zijn, bij jullie thuis of een andere binnen-locatie. Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen en lekker jezelf kunnen zijn, zodat er een ongedwongen sfeer hangt. Terwijl jullie samen plezier hebben en met elkaar spelen, knuffelen en lachen, leg ik dit voor jullie vast. Zo zetten we samen de tijd even stil en maken we een mooie herinnering voor later. Van te voren stuur ik jullie mijn brochure met informatie en tips met betrekking tot de shoot. 

Today's little moments become tomorrow's precious memories

Familie

Boek nu je shoot

Yay! let's do this