Newborn

Van liefde komt niets dan lief

De tijd is daar, jullie kindje is geboren! Een bijzondere en hectische periode breekt aan. Alle clicés zijn waar, baby's groeien zo ontzettend snel. Ik geef jullie graag een blijvende herinnering aan deze bijzondere periode waarin jullie kindje nog zo klein is, want niets is liever dan een pasgeboren baby toch? Ik kom naar jullie thuis om jullie gezin vast te leggen. Ik leg jullie liefde voor elkaar vast en alle kleine details van de baby. We nemen rustig de tijd, tussendoor kan jullie kindje getroost, verschoond of gevoed worden. Het liefst leg ik alles zo puur en natuurlijk mogelijk vast. 
Gemiddeld vindt de shoot plaats wanneer jullie kindje zo'n 2-3 weken oud is, maar eerder of later is natuurlijk ook mogelijk. Het is maar net wat jullie voorkeur heeft. Een newbornshoot op een andere mooie binnen- of buitenlocatie dan bij jullie thuis is ook mogelijk.
Wil je een newbornshoot boeken? Neem dan op tijd in de zwangerschap contact met mij op om een plekje in mijn agenda te reserveren, zo ben je zeker van een plek. Van te voren stuur ik jullie mijn brochure met informatie en tips met betrekking tot de shoot.


Van liefde komt niets dan lief

Portfolio

€325* 

- Ongeveer 1,5 uur fotografie
- Je hebt toegang tot de klantengarderobe met allerlei mooie jurken die je kunt lenen indien gewenst
- Uiterlijk drie weken na de shoot ontvangen jullie de foto's in een online galerij 
- De foto's zijn zorgvuldig door mij geselecteerd en nabewerkt
- Inclusief 10 foto's die jullie zelf mogen uitkiezen. De foto's ontvangen jullie na betaling in hoge- en webresolutie.
- Het is altijd mogelijk om meer foto's tegen betaling af te nemen. Wat is er inbegrepen

* Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele reiskosten van €0,39 per km vanaf 10 km van mijn woonadres en eventuele parkeerkosten.
Met het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord dat de foto's gebruikt kunnen worden voor portfoliodoeleinden of social media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dien je dit voor het boeken aan te geven.
Investering

portfolio

Boek nu je shoot

Yay! let's do this