Ik ben 29 jaar en woon samen met mijn vriend in de omgeving van Breda. Naast mijn werk in de kinder & jeugdpsychiatrie is fotografie mijn andere grote passie. Hier kan ik al mijn creativiteit in kwijt.

Ik ben altijd al dol geweest op foto's en mooie plaatjes. Aan een foto kleven vaak mooie herinneringen en emoties. Ik ben van mening dat je nooit teveel foto's kan hebben. Die ene foto kan je terugbrengen naar een bijzondere periode waarmee je weer even terug in de tijd kunt. In mijn foto's vind ik het belangrijk om warmte, connectie en liefde vast te leggen. het liefst zo spontaan mogelijk.

Als fotograaf hoop ik mensen een mooie herinnering aan een liefdevolle periode of moment te kunnen geven. Ik fotografeer het liefst in een ontspannen sfeer zonder dat er geposeerd wordt. Gewoon zoals jullie echt zijn, naar elkaar kijken, lachen, knuffelen & spelen. an ontstaan de mooiste foto's. Kun jij je hierin vinden? Stuur dan zeker een berichtje. 

Let's create some magic together

hi! ik ben Anouk.

over mij

Ik ben een echte koukleum, je vindt me vaak in een trui of onder een dekentje
Ik ben een echte perfectionist, vaak fijn, maar dit kan me ook in de weg zitten
Naast fotograferen houd ik ook van styling. Mocht je vragen hebben over je kleding tijdens een shoot, ik denk graag mee, leuk!
Ik ben erg geduldig
Ik vind dat mooie herinneringen een plekje in huis verdienden en heb dan ook overal veel lijsten staan en hangen met mooie foto's en herinneringen
Ik kan enorm genieten van een mooie zonsondergang of opkomst. Mijn handen kriebelen dan om te gaan fotograferen.
leuke weetjes over mij

Boek nu je shoot

Yay! let's do this