Familie

today's little moments become tomorrow's precious memories

Liefdevolle foto's van jullie gezin zijn een mooi aandenken voor later. Hoe vaak sta je nu eenmaal mooi met zijn allen op de foto? Kinderen veranderen en groeien zo ontzettend snel. Ik raad ieder gezin aan om één keer per jaar foto's te laten maken om hier even bij stil te staan en een mooie herinnering voor later te maken.
We spreken in overleg af op een mooie locatie, dit kan op een mooie plek in de natuur zijn, bij jullie thuis of een andere binnen-locatie. Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen en lekker jezelf kunnen zijn, zodat er een ongedwongen sfeer hangt. Terwijl jullie samen plezier hebben en met elkaar spelen, knuffelen en lachen, leg ik dit voor jullie vast. Zo zetten we samen de tijd even stil en maken we een mooie herinnering voor later. Van te voren stuur ik jullie mijn brochure met informatie en tips met betrekking tot de shoot. 

Today's little moments become tomorrow's precious memories

Portfolio

€325* 

- Ongeveer 1 uur fotografie
- Je hebt toegang tot de klantengarderobe met allerlei mooie jurken die je kunt lenen indien gewenst
- Uiterlijk drie weken na de shoot ontvangen jullie de foto's in een online galerij 
- De foto's zijn zorgvuldig door mij geselecteerd en nabewerkt
- Inclusief 10 foto's die jullie zelf mogen uitkiezen. De foto's ontvangen jullie na betaling in hoge- en webresolutie. Het is altijd mogelijk om meer foto's tegen betaling af te nemen. 

Wat is er inbegrepen

* Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele reiskosten van €0,39 per km vanaf 10 km van mijn woonadres en eventuele parkeerkosten
Met het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord dat de foto's gebruikt kunnen worden voor portfoliodoeleinden of social media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dien je dit voor het boeken aan te geven.
Investering

portfolio

Boek nu je shoot

Yay! let's do this