Zwangerschap

There is a miracle growing in you

Een super bijzondere tijd breekt aan, jullie verwachten een kindje! Dit is een grote gebeurtenis die jullie leven voor altijd zal veranderen. Of dit nu de eerste zwangerschap is of niet, die groeiende buik blijft altijd bijzonder. Hoe mooi zou het zijn om deze buik en periode in jullie leven vast te laten leggen? De partner en eventuele andere kinderen zijn natuurlijk ook welkom! Deze mooie gebeurtenis is er een van het hele gezin.
Ik vind het belangrijk dat jullie ontspannen en zo 'echt' mogelijk op de foto te staan. Ik houd persoonlijk niet van te geposeerd en probeer de shoot zo spontaan mogelijk te houden.
Gemiddeld vindt de shoot plaats tussen de 32 tot 36 weken van de zwangerschap, maar eerder of later kan natuurlijk ook als dit je voorkeur heeft. In overleg kiezen we een locatie uit, dit kan binnen of buiten zijn. Er kan tussendoor gewisseld worden van kleding. Er is een klantengarderobe aanwezig met diverse mooie jurken, deze kunnen bij bepaalde pakketten geleend worden mocht je dat willen. Van te voren stuur ik jullie mijn brochure met informatie en tips met betrekking tot de shoot.

There is a miracle growing in you

Portfolio

- Ongeveer 1 uur fotografie
- Je hebt toegang tot de klantengarderobe met allerlei mooie jurken die je kunt lenen indien gewenst
- Uiterlijk drie weken na de shoot ontvangen jullie de foto's in een online galerij 
- De foto's zijn zorgvuldig door mij geselecteerd en nabewerkt
- Inclusief 10 foto's die jullie zelf mogen uitkiezen. De foto's ontvangen jullie na betaling in hoge- en webresolutie. Het is altijd mogelijk om meer foto's tegen betaling af te nemen. 
Wat is er inbegrepen

Investering

* Bovengenoemde bedragen zijn exclusief eventuele reiskosten van €0,39 per km vanaf 10 km van mijn woonadres en parkeerkosten.
Met het boeken van een shoot ga je automatisch akkoord dat de foto's gebruikt kunnen worden voor portfoliodoeleinden of social media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dien je dit voor het boeken aan te geven.
€325*

portfolio

Boek nu je shoot

Yay! let's do this